Secured COTS by 2makeIT

2makeIT erbjuder ett brett sortiment av specialanpassade lösningar och produkter till företag där man har särskilda krav på informationssäkerhet, röjande signaler eller miljötålighet som skall hantera information över sekretessgraden ”öppen”, dvs Classified, Secret, Top Secret. Projekten kräver kunskap om företags och myndigheters krav på säkerhetsfunktioner (KSF), regelverk om InfoSÄK och röjande strålning.

Vi har en gedigen kompetens och erfarenhet av att utveckla befintliga produkter till att ta fram nya innovativa lösningar och tillsammans med våra samarbetspartners tillverkar, modifierar, testar och certifierar vi lösningen till en homogen enhet. Under hela processen har vi en nära dialog med dig som kund för att säkerställa att lösningen/produkterna uppfyller era ackrediteringskrav och tidsram.

Kontakta oss gärna om ni har behov för utbildning inom TEMPEST och/eller krav på godkända säkerhetsfunktioner (KSF).


TEMPEST Produktsortiment

Som bas har vi ett antal produkter som kan TEMPEST-modifieras till de högsta Nato- och EU-standarderna, SDIP-27/2 nivå A och B.

Produkterna har tagits fram i samarbete med vår partner OSPL Nederland B.V. som är ett ISO 17025 och Nato-SDIP-55 ackrediterat TEMPEST-företag.

Getac S410
Secured by 2makeIT

Getac S410 levererar prestanda, säkerhet  och hållbarhet i en halvruggad och slimmad design. Upplev den snabba 8:e generationens Intel® Core ™ i7-processor, lufttäta säkerhetsverktyg med multi-factor-autentisering och anpassnings-funktioner som passar alla yrkesverksamma med höga krav på säkerhet och robusthet.

HP ZBook 15 G6
Secured by 2makeIT

2makeIT erbjuder en specialanpassad HP ZBook 15 G6. Genom Secured COTS by 2makeIT har komponenter såsom kamera, mikrofon WiFi/BT och NFC eliminerats för att försvåra avlyssning och hackning. Övrig I/O kan självfallet plomberas.