Secured COTS by 2makeIT

2makeIT erbjuder ett brett sortiment av specialanpassade lösningar och produkter till företag där man har särskilda krav på informationssäkerhet, röjande signaler eller miljötålighet som skall hantera information över sekretessgraden ”öppen”, dvs Classified, Secret, Top Secret. Projekten kräver kunskap om företags och myndigheters krav på säkerhetsfunktioner (KSF), regelverk om InfoSÄK och röjande strålning.

Vi har en gedigen kompetens och erfarenhet av att utveckla befintliga produkter till att ta fram nya innovativa säkra lösningar och tillsammans med våra samarbetspartners tillverkar, modifierar, testar och certifierar vi lösningen till en homogen enhet. Under hela processen har vi en nära dialog med dig som kund för att säkerställa att lösningen/produkterna uppfyller era ackrediteringskrav och tidsramar.

Kontakta oss gärna om ni har behov för utbildning inom TEMPEST och/eller krav på godkända säkerhetsfunktioner (KSF).Produkter/lösningar

Tillsammans med ledande tillverkare kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar och säkerställa att produkterna uppfyller RÖS-standard upp till nivå i nivå U1 / Tempest level A. Nedan är ett urval av produkter vi erbjuder

TEMPEST Produktsortiment

Som bas har vi ett antal produkter som kan TEMPEST-modifieras till de högsta Nato- och EU-standarderna, SDIP-27/2 nivå A och B.

Produkterna har tagits fram i samarbete med vår partner OSPL Nederland B.V. som är ett ISO 17025 och Nato-SDIP-55 ackrediterat TEMPEST-företag.

Getac UX

UX10 är en mångsidig tablet som är mer än redo att stödja alla funktioner där robust prestanda spelar roll. Enheten har en mängd olika anslutningsalternativ samt integrerad GPS. För total säkerhet för autentisering av användare har UX10 en integrerad fingeravtrycksläsare, smartkortläsare, magnetbandläsare, en RFID-läsare och kan också erbjuda en Windows Hello-ansiktsigenkänningskamera.

HP Z2 Mini

2makeIT erbjuder en specialanpassad HP Z2 Mini Workstation. Vi hjälper även till med modifiering och certifiering till RÖS U2 och TEMPEST Level B.  Genom Secured COTS by 2makeIT har komponenter såsom kamera, mikrofon WiFi/BT och NFC eliminerats för att försvåra avlyssning och hackning. Övrig I/O kan självfallet plomberas.